washington state university

bora architects // pullman, wa

This set of renderings was submitted as part of a competition entry for a proposed new Digital Classroom Building on the WSU campus in Pullman WA. The ground-floor space plan revolves around a central auditorium drum volume and all three rendering viewpoints were selected to maintain visibility of this important element. In this view, yellow color is used to set it off against the reds and oranges of the brick and terra cotta screen. Reds are used in much of the entourage, picking up the school colors whenever possible. Blues and greens are punched up as well, creating a strong vibrant image that will read well at different distances.


Here's a "before and after" slider showing the client-provided SketchUp model and the final rendering: